Expositie cursistenwerk 2012

gemaankt door Dinie Laarman

Jammer het expositieweekend zit er weer op, gelukkig hebben we de foto’s nog, en een filmpje op youtube http://www.youtube.com/watch?v=pB6VA0q425U

Het afgelopen seizoen is er weer veel gevilt in ons atelier, in één avond of dag worden vaak zoveel mooie dingen gemaakt, en soms de volgende dag alweer, ik zie het dan wel maar kan het nauwelijks in me opnemen, als ik dan nu dan een aantal weken of maanden het werk terug zie ben ik trots en verwonderd. Ook weet ik dat een aantal mensen nog hard heeft gewerkt om dingen af te maken. Iedereen heeft wel eens “een stok achter de deur nodig” net dat extra zetje, waardoor je toch een stapje harder gaat lopen en het afwerkt! Top, bedankt iedereen die mee heeft gedaan. Maar ook respect voor hen die hun grens aan gaven, ik wil het wel maar het lukt me nu even niet, ook dat is belangrijk, dat je af en toe kunt zeggen: “ik neem even wat gas terug”

Jas gemaakt door Judith Heutink, poefje, kussen, sjaal en lampekap gemaakt door Hilja Timmerman

Mocht je geen tijd of mogelijkheid gehad hebben afgelopen weekend? er is een nieuwe kans op 28 en 29 juli. Gast exposant is dan Henny Schaapman van atelier de verbeelding in Wijhe http://www.atelierdeverbeelding-wijhe.nl/

gemaakt door Henny Schaapman (cursus kleidng maken)

Ook kun je je nog opgeven voor de workshop vachtvilten op 28 juli, bij mooi weer buiten in de open lucht.

Reacties zijn gesloten.