Cursusprogramma 2015-2016

vanaf september 2015 starten op donderdagavond, vrijdagochtend  en de zaterdagen de nieuwe cursussen.

Programma staat nu op de site,

Iedere cursist kan zijn eigen programma samenstellen op basis van losse modules. Optimale keuze mogelijkheden, voldoende sturing indien gewenst. ¬†Mogelijkheid tot een volledige vilt opleiding in twee jaar. Ik begeleid u graag vanuit mijn achtergrond als textieldocent. Doordat ik zelf al 20 jaar bezig ben met de vilttechniek heb ik veel ervaring opgedaan. 20 jaar geleden ben ik afgestudeerd met tassen gemaakt van vilt en leer. Toen was de techniek nieuw voor me, verrassend en nog veel te ontdekken. Nu 20 jaar later heb ik heel veel geexperimenteerd, veel workshops gevolgd en veel contacten met viltcollega’s van over de hele wereld.

imageDe afgelopen 20 jaar heb ik de techniek en de mogelijkheden zien groeien en ontwikkelen, dit is mede door contacten en uitwisseling wereldwijd snel gegaan.

Ik heb mijn eigen technieken ontwikkelt ben nog steeds erg geboeid door de vilttechniek. Daarnaast werk ik als beeldend docent op een mbo opleiding.

Kwaliteit en vakmanschap vind ik erg belangrijk, dit wil ik ook graag aan mijn cursisten overdragen. Ik ben niet eerder tevreden dan dat er kwalitatief goed viltwerk is ontstaan. Ook het beeldend aspect is onderdeel van de cursus.

Graag wil ik je alles leren met betrekking tot het vilten.

 

Reacties zijn gesloten.